Lajmet

Njoftim për media - Mbledhja IX e Kuvendit Komunal të Prishtinës

Të nderuar gazetarë dhe gazetare, Nesër, e hënë, 1 dhjetor, ora 10:00 mbahet mbledhja IX e Kuvendit Komunal të Prishtinës

- 30 Nov 2014

Hera e parë në Kosovë me rastin e Panairit "Blej Shqip" - së shpejti hiqen tarifat doganore

Gjatë ditë sot u mbajt Tryeza me prodhuesit e kompanitë shqiptare pjesëmarrëse në Panairin "Blej Shqip"

- 28 Nov 2014

Panairi "Blej Shqip" - iniciativa që do të kthehet në traditë

Inaugurimi i Panairit të përbashkët "Blej Shqip"

- 28 Nov 2014