Njoftim - Rruga "Xhorxh Bush", duke filluar nga udhëkryqi i "Bill Klinton" deri në udhëkryqin e rrugës "Garibaldi", do të jetë e mbyllur deri me datë 4 qershor

- 30 May 2023

Komuna e Prishtinës po fillon përgatitjet për organizimin e aktiviteteve të shumta, andaj ju njoftojmë se rruga “Xhorxh Bush”, duke filluar nga udhëkryqi i “Bill Klinton” deri në udhëkryqin e rrugës “Garibaldi”, do të jetë e mbyllur edhe për transportin publik dhe mjetet tjera motorike nga data 31 maj 2023, deri më 4 qershor 2023.

Ju falënderojmë për mirëkuptim.