Nesër fillon dezinsektimi hapësinor

- 30 May 2023

Të nderuar qytetarë,

Komuna e Prishtinës ju njofton se të mërkurën, me datë 31.05.2023, do të filloj dezinsektimi hapësinor prej orës 20:00, ndërsa hudhja e larvicideve duke filluar prej orës 09:00, sipas planit dinamik të operimit.

Besojmë në mirëkuptimin e qytetarëve dhe shoqatës së bletarëve të këtyre zonave, në rast se për shkak të ndryshimeve atmosferike, dezinsektimi i hapësirave shtyhet në një datë tjetër.

Bashkëngjitur gjeni planin dinamik të operimit: