Inagurohet klasa parafillore në shkollën fillore "Nazim Gafurri"

- 09 Jun 2021

Sot, u bë inagurimi i klasës parafillore në shkollën fillore "Nazim Gafurri", projekt i realizuar nga Caritasi Zvicëran në bashkëpunim me Drejtorin e Arsimit ku pjesë e këtij inagurimi ishte edhe Ministrja e Arsimit e cila ka mbështetur procesin e këtij projekti.
Nga ky projekt Drejtoria e Arsimit e Komunës së Prishtinës ka qenë përfituesve e 15 klasave parafillore që do të pajisen me materiale cilësore mësimore dhe zhvillimin profesional të 100 edukatoreve te nivelit parafillor në "Përkrahjen e Zhvillimin e Potencialit të Fëmijëve përmes lojës dhe kreativitetit.